Φωτοβολταϊκά

 ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Δεν απαιτείται καμία άδεια από την Πολεοδομία
Η απόσβεση της συνολικής εγκατάστασης υπολογίζεται σε 5 - 6 έτη ενώ υπάρχει και δυνατότητα χρηματοδότησης έως και 100% της επένδυσης.


Η εταιρία μας αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία:

  • Μελέτη-Προσφορά.
  • 25ετές Συμβόλαιο με ΔΕΗ.
  • Κατασκευή και παράδοση του έργου «με το κλειδί στο χέρι».

Κατασκευές τέτοιων συστημάτων γίνονται σε σταθερά πλαίσια και μπορούν να έχουν σύστημα παρακολούθησης της απόδοσης στιγμιαία, ανά μέρα, μήνα, έτος κλπ.

Μπορούν και οι ιδιώτες να παράγουν και να πωλούν Ηλεκτρικό ρεύμα από Φωτοβολταικά που θα εγκαταστήσουν στις στέγες ή ταράτσες των σπιτιών τους ισχύος έως 10 KWp χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσουν εταιρία ή να γίνουν επιτηδευματίες και να γραφτούν σε κάποιο ασφαλιστικό ταμείο. Περιλαμβάνονται σπίτια και κτίρια εντός και εκτός σχεδίου. Τα συμβόλαια των πωλήσεων Ηλεκτρικού ρεύματος είναι 25 ετών και προβλέπουν τιμή πωλήσεως 0,495 Ε/ KWh αυξανόμενη κατά το 1 /4 του τιμαρίθμου για την διάρκεια των 25 ετών. Είναι επιδοτούμενα μέσα από την υψηλή τιμή πώλησης ανά Kwh.

 

Τα έσοδα αυτά είναι αφορολόγητα.

Η εταιρία μας σας καλύπτει με το ελάχιστο ετήσιο κόστος με συμβόλαιο συντήρησης και τεχνικής παρακολούθησης του έργου, διασφαλίζοντας έτσι τη μακροχρόνια καλή λειτουργία και την υψηλή απόδοση της επένδυσης σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Μπορείτε τώρα να επενδύσετε σε φωιοβολταϊκά στη στέγη ή στο δώμα (ταράτσα) του κτιρίου σας χωρίς να διαθέσετε χρήματα εκμεταλλευόμενοι τα ειδικά προγράμματα για 100% χρηματοδότηση των συγκεκριμένων επενδύσεων. Η εταιρία μας σε συνεργασία με τράπεζες που ειδικεύονται στα συγκεκριμένα προγράμματα μπορεί να αναλάβει την υλοποίηση της επένδυσης σας και να σας το παραδώσει με το «κλειδί στο χέρι».
Εξασφαλίζετε έτσι εισόδημα από τον πρώτο μήνα λειτουργίας της επένδυσης σας, η οποία παράλληλα εξοφλείται από μόνη της! Στη BAUTHERM έχουμε τις απαντήσεις στα ερωτήματα που μπορεί να σας απασχολούν για όλα τα στάδια της διαδικασίας.

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ - INVERTERS

ΠΛΑΙΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ 

  • Μονοκρυσταλλικά
  • Πολυκρυσταλλικά
  • Άμορφα (Λεπτού Υμένα)

10 ΕΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

25ΕΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Αποτελεί σήμερα την καλύτερη επένδυση (σχέση απόδοσης προς κόστος εγκατάστασης).Πρόκειται για σύστημα παραγωγής Ηλεκτρικού ρεύματος με σκοπό την πώληση του στην ΔΕΗ (ΔΕΣΜΗΕ) σε υψηλή τιμή 0,441 ευρω/KWh και συμβόλαιο εικοσαετίας.
Για συστήματα κάτω των 500 KW δεν απαιτείται η χρονοβόρα διαδικασία έγκρισης μέσω Ρ.Α.Ε. (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας).

Η συνολική διαδικασία για την υλοποίηση ενός τέτοιου συστήματος εν διαρκεί περισσότερο από 4 μήνες (εφόσον υπάρχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά) και από αυτό το χρονικό διάστημα μπορεί να γίνει η κατασκευή του έργου ώστε να γίνει άμεσα παραγωγικό.

Η BAUTHERM αναλαμβάνει όλη την διαδικασία :

•Μελέτη - Προσφορά.

•Συμβόλαιο με ΔΕΣΜΗΕ.
•Κατασκευή και παράδοση του έργου "με το κλειδί στο χέρι" (με περίφραξη για χωράφι, συναγερμό, κάμερες, αλεξικέραυνη προστασία και σύστημα παρακολούθησης της απόδοσης).


Η κατασκευή του συστήματος μπορεί να γίνει σε σταθερές ή κινητές βάσεις (trackers) με σύστημα ασφαλείας και παρακολούθησης με κάμερες, με συστήματα ελέγχου της απόδοσης.